Gebakken peer met geitenkaas

Gebakken peer met geitenkaas


Gebakken peer met geitenkaas

Ingrediënten

  • 1 rijpe peer
  • Citroensap
  • Handvol walnoten
  • Zachte geitenkaas
  • Tijm of rozemarijn of kaneel
  • Optioneel: honing

 

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven op 180°C
  • Was en snijd de peer doormidden. Haal het klokkenhuis eruit en leg in een ovenschaal.
  • Besprenkel wat citroensap over de peer zodat de kleur mooi blijft.
  • Hak de noten fijn en meng ze met de geitenkaas. Voeg er wat tijm, rozemarijn of kaneel aan toe. Indien je wenst kan je er enkele druppels honing doorheen mengen voor een extra zoete smaak.
  • Vul de peer met het geitenkaasmengsel.
  • Leg de peer ongeveer 10-15 minuten in de oven.
  • Smakelijk!
COVID-19 vaccinatie
Terug naar boven