ELG De Piramide vzw


Eerstelijnsgezondheidszorgcentrum De Piramide vzw is opgericht in 2016. 
We bieden kwaliteitsvolle zorg aan die betaalbaar en toegankelijk is voor iedere inwoner van Menen, uitgezonderd Lauwe en Rekkem.
Naast genezen ligt de nadruk op preventief werken en zetten we in op gezondheidspromotie.
Verschillende disciplines werken samen onder hetzelfde dak en streven in samenwerking met andere lokale diensten naar een Menen waar het gezond en goed wonen is.

 

Wat is een eerstelijnsgezondheidszorgcentrum?

Een eerstelijnsgezondheidszorgcentrum of wijkgezondheidscentrum is een centrum waar zorgverleners van verschillende disciplines samenwerken onder één dak. Er wordt gewerkt met het forfaitaire betalingssysteem.

Lees er hier alles over

 

Wat we doen

Wij zijn een centrum waar verschillende zorgverleners en ondersteunende diensten onder het zelfde dak werken. Hier ontdek je wat al die mensen voor jou kunnen betekenen en hoe je onze diensten aanvraagt.

Ontdek hier wat we doen

Bekijk onze folder

Het team

Ons team bestaat uit zorgverstrekkers, ondersteunende medewerkers en vrijwilligers die samen het centrum draaiende houden. Maak hier kennis met iedereen die werkt in ons centrum

Leer het team kennen

 

Vacatures

Wil jij onze nieuwe collega worden? Wil je je engageren als vrijwilliger?

Bekijk onze vacatures

 

Een brede kijk op jouw gezondheid

We willen van Menen een stad maken waar het goed en gezond wonen is. Als lid van de Vereniging van Wijkgezondheidscentra (VWGC) delen we een specifieke visie op zorg. Die is interdisciplinair, moet toegankelijk zijn en besteedt bijzondere aandacht aan gezondheidsbevordering

Lees meer over onze visie.

 

COVID-19 vaccinatie
Terug naar boven